La nfl té dues hores extres?

Taula de continguts:

Anonim

Durant la temporada regular a la NFL, es juga un període de pròrroga (amb cada equip rebent dos temps de baixa). Si el partit encara està empatat després de la pròrroga de 10 minuts, el partit acaba oficialment amb empat.

Quantes hores extres hi ha a la NFL?

A partir del 2017, els partits de la NFL de la temporada regular que estan empatats al final del reglament només tenen un període de pròrroga de 10 minuts. Als playoffs, un període de pròrroga és de 15 minuts en lloc de 10.

Hi ha hagut mai temps extra dobles a la NFL?

Futbol americà

Sis partits de playoffs de la National Football League han entrat en doble pròrroga, el més llarg és un partit de playoffs divisionals de l'AFC el 25 de desembre de 1971. Els Miami Dolphins va derrotar als Kansas City Chiefs 27–24 a les 7:40 en doble pròrroga (a les 82:40 del joc total, el partit més llarg de la història de la NFL).

Quines són les regles a la NFL OT?

A la temporada regular, hora extra continua fins a 10 minuts de rellotge. Si el partit continua empatat després dels 10 minuts addicionals, el partit acaba en empat. Els dos equips tenen dos temps morts i s'aplica l'avís de dos minuts. A la postemporada, el període de pròrroga inicial dura 15 minuts.

Quin és el joc més curt de la història de la NFL?

La victòria dels 49ers per 9-0 sobre els Redskins va trigar només 2 hores i 36 minuts, que va ser el partit més curt de la NFL des que els New England Patriots van derrotar als Jacksonville Jaguars per 35- 7 a la setmana 16de la temporada 2009, segons NFL Research.

Recomanat:

Articles d'interès
Plini el jove era a Pompeia?
Llegeix més

Plini el Jove, de disset anys, s'allotjava a una villa a Misenum, a l' altra banda de la badia de Nàpols des del Vesuvi, amb la seva mare, Plínia, i el seu germà, Gaius. Plini Secundus, conegut generalment com Plini el Vell. Va escriure Plini sobre el Vesuvi?

Per propietaris efectius finals?
Llegeix més

La propietat efectiva definitiva (UBO) és un propietari final o la part interessada última es refereix a la persona física que en última instància posseeix o controla un client i / o la persona física de en nom de la qual es realitza una transacció, segons el Grup de Treball d'Acció Financera (GAFI).

La capacitat d'entrenament és una paraula?