Qui és Buschy Mcbusch?

Taula de continguts:

Anonim

2021-05-03 00:02:55 GMT+00:00 - Kyle Busch es va mantenir fora del camp després d'un reinici amb tres voltes per al final i va guanyar la cursa Buschy McBusch Race 400 NASCAR Cup Series a Kansas Speedway.

Per què es diu McBusch Buschy?

Un homenatge al famós Boaty McBoatface, el nom va ser decidit pels fans de la cervesa NASCAR i Busch que van votar a Twitter. Els fans van suggerir noms per milers. L'únic que havien de fer els participants per introduir el seu nom era donar 1 $ a l'organització benèfica Farm Rescue.

Com es diu la cursa NASCAR de Kansas?

Per què la cursa de la Copa NASCAR de diumenge al Kansas Speedway s'anomena "Buschy McBusch Race 400"

Avui s'ha cancel·lat la cursa de NASCAR?

No, avui no hi ha cap cursa de NASCAR i no n'hi haurà fins el segon cap de setmana d'agost. Les tres sèries nacionals (Cup, Xfinity i Truck) es prenen dos caps de setmana de descans durant els Jocs Olímpics d'enguany. Les curses estan programades per reprendre l'agost

Qui és el propietari del Nashville Speedway?

Nashville Superspeedway és propietat de NeXovation i l'ha venut Dover Motorsports, propietari del Dover International Speedway. Nashville Superspeedway va ser l'oval de formigó més llarg de NASCAR durant el temps que va estar als circuits NASCAR Nationwide Series i NASCAR Camping World Truck Series.