Valentino rossi és metge?

Taula de continguts:

Anonim

Valentino Rossi, és un corredor de motos de carretera professional italià i múltiples vegades campió del món de MotoGP. Rossi és àmpliament considerat com un dels corredors de motocicletes més grans de tots els temps, amb nou Campionats del Món de Grans Premis al seu nom, set dels quals a la classe reina.

Per què Rossi es diu metge?

Rossi va rebre en un moment donat un títol honoris causa, que a Itàlia et dóna dret a poder utilitzar el títol de Doctor per tu mateix. … El mateix Rossi fa una mica broma sobre el sobrenom, dient que com que a Itàlia, Rossi és un sobrenom tan comú per als metges, va decidir utilitzar-lo per ell mateix.

Valentin Rossi té un doctorat?

Dempeus al podi del Gran Premi d'Itàlia, el campió mundial de motocicletes Valentino Rossi, portava orgullós un mortarboard, estampat amb el logotip d'un patrocinador. Després d'haver rebut un títol universitari honorífic, el jove de 26 anys es va sentir amb dret a posar-se el seu barret nou el cap de setmana passat.

Valentino Rossi segueix competint en MotoGP?

Avui, el nou vegades campió del món i llegenda del Gran Premi Valentino Rossi ha anunciat la seva retirada com a pilot de MotoGP després del final de la temporada 2021. Yamaha Motor Co., Ltd. i Yamaha Motor Racing volen agrair a Rossi els 16 anys fantàstics de col·laboració, encara en curs.

Quants ossos s'ha trencat Valentino Rossi?

Valentino Rossi té un rècord increïble a MotoGP. La llegenda italiana en té 230comença una cursa consecutiva i mai no s'ha perdut cap Gran Premi en la seva carrera. S'ha estavellat moltes vegades, però mai no s'ha trencat un os important del seu cos.