Els caps kaizer s'han qualificat?

Taula de continguts:

Anonim

Els gegants sud-africans Kaizer Chiefs van mantenir els nervis per a un empat estèril contra el Wydad Club Athletic dissabte, per classificar-se per a la seva primera final de la Lliga de Campions del TotalEnergies CAF amb una victòria global per 1-0 sobre el conjunt marroquí.

Els Kaizer Chiefs van guanyar la Lliga de Campions de la CAF?

Casablanca: el club egipci Al Ahly va guanyar dissabte un rècord 10è de la Lliga de Campions de la CAF amb una victòria final per 3-0 sobre els rivals sud-africans de 10 Kaizer Chiefs a Casablanca.

La final de la Lliga de Campions de la CAF té la tornada?

La final es jugarà el 17 de juliol al Marroc. Aquesta serà la segona temporada consecutiva que la final es juga en una sola etapa. Les edicions anteriors van comptar amb una final a dos trams. L'Amakhosi va empatar 0-0 al Wydad Casablanca a Johannesburg, per sortir amb una victòria global per 1-0 en els darrers quarts.

Quantes etapes té la Lliga de Campions de la CAF?

La Lliga de Campions funciona com una competició eliminatòria, amb una fase de grups final, amb cada eliminatòria (inclosa la final) jugant en dues parts, a casa i fora. Hi ha 2 eliminatòries: la fase preliminar i la primera ronda (32 equips).

Qui va guanyar la CAF 2020?

Al-Ahly va derrotar a Zamalek i va guanyar 2–1, guanyant el seu novè títol que ampliava el seu rècord i el primer des del 2013. També es van guanyar el dret a jugar contra el 2019– 20 guanyadors de la Copa Confederació de la CAF RS Berkanela Supercopa de la CAF 2020-21, i es va classificar per a la Copa del Món de Clubs de la FIFA 2020 a Qatar.