El brickyard 400 serà televisat a Indianàpolis?

Taula de continguts:

Anonim

Substitueix el Brickyard 400 que hi havia a l'oval i serà de 82 voltes (15/20/47) durant 200 milles. L'esdeveniment es retransmetrà a NBC i s'emetrà a IMS Radio Network i a SiriusXM NASCAR Radio.

En quin canal està el Brickyard 400?

Per a qualsevol persona que pregunti: "A quin canal és la cursa NASCAR avui?" la resposta hauria de semblar familiar. El canal de la cursa de la Copa de diumenge, el Verizon 200 a The Brickyard, és NBC.

On puc veure el Brickyard 400?

La cursa s'emetrà a la NBC després de la classificació a la CNBC. Per primera vegada, s'executa a la pista en comptes de l'oval quan es coneixia com a Brickyard 400. Si no esteu davant d'un televisor, podeu veure la cursa mitjançant la transmissió en línia en directe a NBC Sports i a través de l'aplicació mòbil NBC Sports.

S'ha cancel·lat Brickyard 400?

El 2020, el Brickyard 400 estava programat per al cap de setmana del Dia de la Independència, com a part de canvis substancials al calendari NASCAR. Després de només dues temporades com a darrera cursa de la temporada regular de NASCAR, la cursa tornarà a mitjan estiu.

A quina hora i canal arriba la cursa NASCAR avui?

A quin canal és NASCAR avui? La programació de la NBC començarà a les 6 p.m. amb l'espectacle previ a la cursa "Countdown to Green", seguit de la cobertura de la cursa a partir de les 19:00. ET.

Recomanat:

Articles d'interès
Qui va ser el primer sant a ser canonitzat?
Llegeix més

Ulrich d'Augsburg va ser el primer sant que va ser canonitzat formalment pel papa Joan XV. Al segle XII, l'església va centralitzar oficialment el procés, posant el mateix papa a càrrec de les comissions que investigaven i documentaven les vides de possibles sants.

Hi ha menys turbulències a la nit?
Llegeix més

Sí, els els vols nocturns solen ser menys turbulents que els vols de mitja tarda a causa de la calefacció atmosfèrica. A quina hora del dia hi ha menys turbulències? Segons la capitana de la companyia aèria, Laura Einsetler, a primera hora del matí és el millor moment per volar per evitar turbulències.

Per què és famós Grigori Perelman?
Llegeix més

Grigori Perelman, (nascut el 1966, U.R.S.S.), matemàtic rus que va rebre -i va declinar- la medalla Fields l'any 2006 pel seu treball sobre la conjectura de Poincaré i el medallista William Fields Conjectura de geometrització de Thurston. Perelman és un geni?